Zakelijk

SleepOver voor uw onderneming

SleepOver is ontstaan vanuit de behoefte van de consument om anticonceptiemiddelen en/ of hygiënische producten snel en eenvoudig aan te schaffen op het moment dat het nodig is. Uit onderzoek onder de doelgroep is gebleken dat anticonceptie in ruime mate in de schappen ligt, maar het ontbreekt aan aanbod op het moment dat dit product echt nodig is.SleepOver heeft een unieke methode ontwikkeld om ervoor te zorgen dat zodra de behoefte ontstaat, het aanbod direct voorhanden is.

Door SleepOver’s methode om in deze urgente behoefte te voorzien, bereiken wij onze doelgroep en leveren wij een bijdrage aan het verbeteren van het gebruik van anticonceptie.

Om dit te bereiken heeft SleepOver u nodig als winkelier! SleepOver evalueert periodiek haar strategische verkooppunten en heeft een grote dekking nodig.

SleepOver inzetten als promotiemateriaal?

U kunt kiezen voor een samenwerking waarbij uw logo staat op het pakket. SleepOver is een unieke ‘’give away’’ aan uw zakenrelaties, klanten of tijdens een evenement.

Het pakket kan de normale samenstelling bevatten met de producten: condooms, mintblaadjes, tandenborstel en make-up remover doekje. Of het pakket wordt op maat samengesteld naar uw wensen/behoeften. Neem contact op via het contactformulier om de mogelijkheden door te spreken.

Wat biedt SleepOver u?

  • Geschikt voor winkeliers met weinig ruimte
  • Vermelding op onze site (met circa 15.000 unieke bezoekers per maand)
  • Draag bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (in het kort: MVO)