Over ons

Wie zijn wij?

SleepOver is een jong bedrijf ontstaan in hartje Amsterdam. Met ons pakket willen wij verzorging en bescherming toegankelijk maken. Door een breed distributiekanaal zijn wij altijd dicht bij jou. Wij bieden een stukje gemak voor de ‘onverwachtse’ slaappartij, door noodzakelijke beschermingsmiddelen (condooms) en persoonlijke hygiëne producten (tandenborstel en make-up remover) in een zakformaat pakket aan te bieden. Zo hoef je niet meer over straat met een volgeladen tas, voor het geval dat je ergens anders blijft slapen. Het bedrijf heeft een maatschappelijk ondersteunende functie die wij graag willen doorzetten. 

The history of Sleepover

SleepOver is opgericht door drie vrienden die elkaar tijdens de studie Commerciële Economie hebben leren kennen. SleepOver is in eerste instantie gestart als project voor de opleiding. Al snel kreeg het idee een vaste vorm en de vraag werd steeds groter. Zodoende hebben de drie studiegenoten besloten om het project buiten de schoolbanken voort te zetten. SleepOver is volop aan het groeien en beloofd ook hun kopers dat er meer zal volgen.

Missie

Het toegankelijk maken, het gemak bieden van persoonlijke hygiëne en bescherming op zakformaat. Daarnaast wil SleepOver de bewustwording van veilige én hygiënische geslachtsgemeenschap vergoten. 

Visie

Bij elke slaappartij een SleepOver aanwezig. SleepOver zal blijven investeren in nieuwe technologieën op het gebied van milieu, product en distributiekanalen, om het beste te bieden en het dichtstbij de klant te staan.